HomeFeaturedFocusSmartwatch de lux: Samsung Gear S2 by de GRISOGONO

Smartwatch de lux: Samsung Gear S2 by de GRISOGONO

Fanii chestilor sclipitoare și opulente au motive să își frece palmele de bucurie. Cei de la Samsung au decis că nu pot să le lase celor de la Apple toată plăcerea de a lua grămezi de bani din buzunarele fanilor cumpărători pentru produse de lux doar cu numele, așa că au venit și ei cu o versiune pentru target-ul cel mai ușor de prostit. Un Gear S2 customizat de compania de GRISOGONO, una chipurile specializată în așa ceva, un producător elvețian de bijuterii.

Și uite așa ne trezim cu două versiuni de lux de ceas Gear S2, una de culoare rose gold încrustată cu 56 de diamante albe de 1,2 karate, sau una de oțel DLC negru care prezintă 71 de diamante negre de 1,8 karate. Ambele asortate cu o curea neagră care se vrea de lux, dintr-un material greu de pronuțat. Cum? Nimic auriu? Nimic care să se vadă de la câteva sute de metri atunci când bate soarele? Impardonabil!

Probabil că această mare greșeală de strategie va fi compensată de niște prețuri umflate peste măsură (pe care le vom afla la momentul potrivit). Acestea au menirea de a atrage ca un magnet toți snobii care vor să își trâmbițeze statutul social, așa că succesul s-ar putea să fie garantat.

Din punct de vedere hardware nu este nicio diferență față de Samsung Gear S2 Classic, ceasul care a fost folosit pe poste de cobai pentru aceste experimente.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep