HomeWindowsPentru BUILD se anunta caracteristici exceptionale in Windows 10

Pentru BUILD se anunta caracteristici exceptionale in Windows 10

ms-event-2015-01-21-win10-46

În doar două săptămâni va începe conferința Microsoft BUILD din San Francisco, locul unde în mod tradițional Microsoft a anunțat chestii foarte interesante legate de platforma Windows client și server. Ca o avanpremieră, Rich Turner, Product Manager pe Windows a lansat un teaser pe Twitter în care ne anunță noi funcții excepționale ce vor fi prezentate la BUILD 2016.

richturner

Pentru ca ceva mai târziu Scot Hanselman să preia mesajul și să ne transmită că noile funcții ce vor fi prezentate la BUILD 2016 au puterea să „SCHIMBE TOTUL”.

scott

Ce sunt funcțiile astea, în ce zonă vor fi aplicate, când vor fi disponibile publicului sunt informații ce încă rămân secrete. Deși sunt aproape sigur că o să le aflăm înainte de începerea BUILD 2016 și prezentarea lor oficială.

Totodată, în perioada desfășurării BUILD 2016 mă aștept să vedem și noi build-uri de Windows 10 Redstone pentru PC și poate un build final pentru Windows 10 Mobile.

Cred că după lansările succesive de build-uri din programul Windows Insider Preview, care în special au adus finisări și nu neapărat funcții noi, un nou val de chestii cool în Windows 10 ar fi binevenit.

Voi ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Cred ca se vor duce in zona Cortana – integrare din ce in ce mai “adanca” in tot ceea ce inseamna sincronizare intre dispozitive ! De orice fel !

  2. Da, sunt binevenite chestiile noi dar dupa parerea mea, in primul rand ar trebui sa se bazeze pe rezolvarea bug-urilor mai comune, implicit pe un Windows cat mai stabil si apoi pe alte chestii. Dar banuiesc ca toate acestea se vor rezolva in timp.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep