HomeFeaturedFocusWindows 10 pare sa prinda puteri pe zona de smartphone

Windows 10 pare sa prinda puteri pe zona de smartphone

Tot mai des văd terminale sau intenții de terminale care vor aduce în fața utilizatorilor Windows 10 ca și sistem de operare. Motiv pentru care aș îndrăzni să afirm că noua abordare a Microsoft, cu o deschidere tot mai mare înspre producătorii terți de hardware este mult mai sănătoasă decât cea cu propriile Lumia vândute la prețuri foarte mici. M-aș hazarda chiar să spun că roadele aceste schimbări de strategie se vor vedea într-un an, doi.

lenovo windows

Ca să înțelegeți de ce am lansat această teorie, vă spun că în decurs de numai 5 minute am parcurs două materiale despre viitoare terminale cu Windows 10. Și dacă despre viitorul phablet cu Windows de la Lenovo nu prea avem multe de spus, el fiind surprins la un eveniment Microsoft din China, despre Alcatel OneTouch Idol 4 Pro, despre care am mai vorbit, avem acum o confirmare din partea @evleaks că există, că din punct de vedere fizic arată foarte bine (practic este identic cu OneTouch Idol 4S din punct de vedere fizic) și că va avea suport pentru Continuum. Având în vedere și restul de specificații pe care le știam deja, ca chipsetul Qualcomm Snapdragon 820 sau ecranul full HD, cred că putem spune că deja se conturează portretul unui smartphone care va avea ceva succes în rândul fanilor sistemului de operare de la Microsoft.

Alcatel și Lenovo se alătură unei pleiade de nume mari (sau mai puțin mari) care par să se fi întors cu fața și înspre Windows 10. Numai în ultima vreme am mai discutat despre HP sau Vaio. Pe mine mă bucură această diversitate.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep