HomeFeaturedFocusAsa arata telefonul cu 6 GB de RAM

Asa arata telefonul cu 6 GB de RAM

Este vorba despre Vivo Xplay 5, un smartphone care a făcut obiectul multor zvonuri, mai ales prin perspectiva cantității de memorie RAM pe care se presupune că o va avea și care ar reprezenta o premieră absolută în industria telefoanelor inteligente. Acum iese în față cu vreo două fotografii leak-uite, care ne permit să îi vedem și aspectul fizic. Dacă pe aceste poze media de specialitate pare a se fi pus de acord că reprezintă telefonul real, apar contradicțiile pe configurația acestui smartphone. Și problema cea mai mare din acest punct de vedere este că tocmai cantitatea de memorie RAM este în discuție.

Vivo-Xplay-5-leak2

Așa că, în ciuda confirmării chiar oficiale legate de cei 6 GB de memorie RAM, nu m-aș mira să apară surprize neplăcute. Mai ales că tot pe niște materiale promoționale care par destul de oficiale, telefonul apare descris ca având 4 GB de memorie RAM. Lucru care a aprins imaginația fanilor înfocați de smartphone, care dau diferența de 2 GB ca fiind alocată procesorului grafic. Teorii s-ar mai putea naște destule, eu cred că este posibil să avem două versiuni ale acestui viitor flagship.

Noroc că nu mai avem mult de așteptat pentru a vedea cum va fi dezlegat misterul memoriei RAM a lui Vivo Xplay 5. Este o chestiune de ore!

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep