HomeFeaturedFocusUn Nokia 9 cu 8 GB de memorie RAM a trecut prin...

Un Nokia 9 cu 8 GB de memorie RAM a trecut prin Geekbench

Extaz și euforie printre fanii acestui brand, de vreme ce un model cu 8 GB de memorie RAM a fost identificat în baza de date Geekbench. Asta înseamnă că el există și, dincolo de o adevărată discuție despre cât înseamnă utilitate și cât este marketing în aceste cantități de RAM, se distinge foarte clar intenția celor de la HMD Global de a face din Nokia 9 (care într-o vreme se numea Nokia 8) un flagship pur sânge. Ceea ce nu poate fi decât îmbucurător.

Când spun asta mă bazez pe alăturarea acestei memorii RAM de 8 GB unui chipset Qualcom Snapdragon 835, unui display de 5,3 inchi și rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli), unui sistem dual camera cu doi senzori de 13 megapixeli și unei capacități interne de stocare de minim 64 GB. O așa configurație nu are cum să lase insensibil un fan al Androidelor.

Ceea ce mă bucură pe mine cel mai tare este faptul că la HMD Global văd o strategie clară legată de valorificarea numelui de Nokia pe piața de smartphone. La Microsoft nu am văzut așa ceva, acolo senzația a fost că importante erau patentele achiziționate. Deocamdată nici ele nu par să fi fost valorificate, deși mă îndoiesc că Microsoft nu a știut să își monetizeze investiția.

via NokiaPowerUser

6 COMENTARII

  1. […] Extaz și euforie printre fanii acestui brand, de vreme ce un model cu 8 GB de memorie RAM a fost identificat în baza de date Geekbench. Asta înseamnă că el există și, dincolo de o adevărată discuție despre cât înseamnă utilitate și cât este marketing în aceste cantități de RAM, se distinge foarte clar intenția […] Source: Un Nokia 9 cu 8 GB de memorie RAM a trecut prin Geekbench […]

    • @sorin
      In continuare spun ca Nokia nu are nicio sansa sa mai revina pe piata ca un jucator relevant. Poate pentru entuziasti sa mai fie o gura de aer, dar pe termen lung … nu prea.

      • nu te supara, ionut…dar de unde deduci ??? nici nu aparusera bine cu noile modele si colegul tau dadea in ei, de parca era platit de cineva…sa lasam timpul sa hotarasca !!!

        • Cred ca ne incurci intre noi. Eu tot timpul am spus ca ma incanta faptul ca brandul Nokia este mult mai bine exploatat de HMD Global decat a facut-o Microsoft. Strict legat de Nokia, de cand a trecut la HMD Global, eu sunt the good cop! 🙂
          Singura data cand nu m-am entuziasmat a fost atunci cand au anuntat noul 3310, pe care in continuare il consider doar o miscare de marketing si un produs supraevaluat. Si nu este doar parerea mea, au spus-o si alte voci mai importante din presa dedicata.

          • Tocmai ca nu va incurc…va citesc zilnic si am observat in unele din articolele semnate de d-voastra, o usoara doza de neincredere…legat de Ionut, am vazut ca este sceptic !

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep