HomeFeaturedFocusHTC Vive poate fi comandata online. Preturi de la 899 EUR cu...

HTC Vive poate fi comandata online. Preturi de la 899 EUR cu livrari in luna mai

vive1

HTC a pornit înscrierile pentru HTC Vive și de ieri se pot face comenzi pentru setul VR. Prețurile sunt undeva la 899 EUR în Europa (799 USD plus taxe în SUA) și doar câteva țări au fost selectate pentru livrare, România nu e oficial printre ele.

Dar dacă cineva are de cheltuit 900 EUR pentru Vive sunt sigur că nu va fi oprit de acest detaliu nesemnificativ, vreun prieten binevoitor de prin Spania, Franța, Germania sigur se va găsi.

htc vive

În momentul de față HTC Vive reprezintă cea mai complexă soluție de realitate virtuală ce poate să fie cumpărată de pe piață. Creat în cooperare cu Valve (compania din spatele Steam), HTC Vive este prima cască de realitate virtuală ce vine cu un sistem de detecție a mișcării prin care permite utilizatorului să se și plimbe prin cameră, folosind ochelarii ca să vadă realitatea virtuală servită de PC.

Pachetul vine cu două controller-e wireless, două puncte Lighthouse (Care ajută la delimitarea spațiului), ochelarii și box-ul ce oferă conectivitatea.

Vă tentează?

Se pare că stocul pentru livrările din luna aprilie e deja consumat, cei ce fac comenzi acum vor primi aparatul undeva în mai.

via HTC Vive
 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep