HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J7 si Galaxy J5 (2016) prezentate oficial

Samsung Galaxy J7 si Galaxy J5 (2016) prezentate oficial

Cele două mid-range-uri care au tot apărut în diferite informații neoficiale, prevestind parcă și anunțul oficial al producătorului, au fost listate pe site-ul acestuia din țara de origine. Și trebuie spus că cel puțin la o primă vedere, versiunile actualizate ale lui J7 și J5 nu arată chiar rău. Mai ales Galaxy J7! Evident, vor conta foarte mult prețurile pe care Samsung le va stabili pentru aceste două telefoane, pentru că alternative există destule pe zona de Android. Pentru că detaliile de ordin comercial nu se cunosc încă, o să ne uităm puțin la partea tehnică a celor două terminale.

galaxy j7

Așa cum am spus, Samsung Galaxy J7 arată ceva mai bine. Terminalul vine cu un procesor octa-core, tactat până la 1,6 GHz, ascuns în spatele unui ecran Super AMOLED HD de 5,5 inchi. O memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 16 GB, un acumulator de 3300 mAh, două camere, cea principală de 13 megapixeli și cea frontală de 5 megapixeli sau o contectivitate LTE, sunt aspecte care definesc configurația acestui telefon.

Membrul ceva mai mic al familiei, Galaxy J5, vine cu un display de 5,2 inchi, tot Super AMOLED HD, cu un procesor quad-core de 1,2 GHz, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, un acumulator de 3100 mAh și aceleași camere de 13 și de 5 megapixeli.

galaxy j5

Două terminale care, așa cum am spus și la început, nu arată deloc rău și care, cred eu, se vor mișca destul de bine în ofertele operatorilor. Probabil că vor apărea și detaliile comerciale cât de curând, cu accente pe preț și pe momentul în care vor ajunge în Europa.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep