AcasăMobileAndroidSamsung Galaxy S7 edge cu procesor Exynos primeste un update de firmware...

Samsung Galaxy S7 edge cu procesor Exynos primeste un update de firmware cu imbunatatiri de performanta

DSC_3633

Astăzi am primit un update de firmware pentru Samsung Galaxy S7 edge – SMG935F(aparate pe care îl testez prin programul Orange Smartphone Tester). Este vorba despre un pachet de 74 MB, disponibil pentru variantele Galaxy S7 cu Exynos, despre care Samsung spune că aduce îmbunătățiri de stabilitate și performanță, reparații de bug-uri și funcții noi.

S7 edge

Instalarea a durat mai bine de 10 minute, așa că dacă vreți să puneți noul update fiți siguri că aveți suficientă baterie.

După instalare m-am jucat puțin cu S7 Edge să văd ce a adus nou, nu am descoperit nimic în mod special, nici nu am observat să aibă ceva schimbat la viteză. Poate că îmbunătățirile sunt legate de performanță și autonomie, chestii pe care probabil le voi observa în zilele următoare.

Puneți-l și voi dacă apare ca fiind disponibil. Eu l-am găsit după ce am folosit opțiunea de căutarea manuală a update-ului, pe cea automată nu îmi fusese încă prezentat.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro