HomeFeaturedFocusSteve Ballmer despre Microsoft si SQL Server pentru Linux

Steve Ballmer despre Microsoft si SQL Server pentru Linux

Atunci când am povestit despre versiunea de SQL Server pentru Linux pe care Microsoft a anunțat-o, Ionuț se întreba, pe bună dreptate, oare ce-o zice Steve Ballmer, fostul CEO guraliv al Microsoft despre această manevră. Nu de alta, dar Steve Ballmer a rămas celebru în memoria publicului pasionat de IT și nu numai și pentru replica sa prin care numea Linux-ul un cancer al software-ului. Ei bine, iată că reacția lui Steve Ballmer nu a întârziat să apară la un dineu al publicației Fortune, deși cred sincer că omul a fost zgândărit cu acest subiect, pentru că presă de can-can se face peste tot, nu suntem noi, românii, cei care au inventat acest concept. În schimb, noi îl cam primim cu brațele deschise, ceea ce nu este OK, însă acesta este un alt subiect, delicat, despre care nu discutăm acum.

Revenind la Steve Ballmer, omul a arătat din capul locului că s-a maturizat de la acel moment și a avut o reacție extrem de cerebrală. Semn că Steve Ballmer cel vulcanic este istorie, acum avem un om mult mai calm (a recunoscut că face yoga) și mai calculat. Până la urmă, vorbim despre cel mai mare acționar individual din Microsoft și unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, un om căruia această “pensie” îi priește de minune.

Deși și-a susținut declarația de acum 15 ani, spunând că a fost abordarea potrivită pentru acest moment și argumentând că Microsoft a făcut o grămadă de bani mergând pe această cale:

“The company made a ton of money by fighting that battle very well. It’s been incredibly important to the company’s revenue stream, to maintain its position with its own Windows operating system,”

Steve Ballmer a declarat că s-a bucurat când a auzit de acest anunț și și-a arătat oarecum indirect și cu reținere susținerea pentru strategia lui Satya Nadella, dar a punctat și o ruptură de Bill Gates. Puse împreună, aceste declarații arată că este posibil ca Bill Gates să nu agreeze politicile lui Nadella în totalitate.

Revenind însă la Steve Ballmer, se vede treaba că omului îi priesc activitățile sale de investitor și patron de echipă de baschet din NBA, dar și liniștea așa zisei pensii, omul fiind acum mult mai matur și mai liniștit. Și bine face! Deși, recunosc, mi-e dor de vechiul Steve Ballmer!

via Reuters

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep