HomeFeaturedFocusVernee, un nou nume pe piata de smartphone

Vernee, un nou nume pe piata de smartphone

Numele este nou, producătorul este ceva mai vechi, însă până acum a produs telefoane pentru alții. Lucru pe care se pare că s-au decis să îl schimbe. Și pot spune că m-au cucerit destul de repede prin stilul spectaculos prin care și-au făcut intrarea în această piață. Cu trei terminale dintre care cel de top este chiar atractiv și impresionant, cel puțin la nivel de specificații. Cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB pentru stocare internă, Vernee Apollo nu are cum să nu stârnească măcar interesul celor pasionați de tehnologie mobilă. Mai ales că informațiile vin la o zi după ce am vorbit de un alt viitor avion în lumea telefoanelor, Meizu Pro 6.

Revenind la Vernee Apollo, pe lângă cei 6 GB de memorie RAM și stocarea internă de 128 GB, terminalul impresionează și prin chipset-ul MediaTek Helio X20, prin ecranul QHD (1440 x 2560 pixeli) de 5,5 inchi, prin camera foto principală cu senzor de 21 megapixeli (Sony IMX230) sau prin tehnologia Force Touch. Nici restul de specificații nu este de lepădat, cu camera foto secundară de 8 megapixeli, prezența conectorului USB Type-C sau carcasa metalică.

Producătorul promite să fie disponibil la marii vânzători online din China (eu am verificat la GearBest și deocamdată nu au telefonul în ofertă) care livrează și în Europa. Lucru care poate reprezenta o veste bună pentru cei mai temerari. Eu sunt ceva mai rezervat și prefer să aștept până în aprilie, atunci când Vernee Apollo va fi anunțat oficial. Evident, un preț este important în ecuație, iar promisiunile sunt destul de interesante și din acest punct de vedere, fără însă a fi vehiculate cifre concrete.

via GizChina

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep