HomeMobileAndroidAvem poze mai clare cu flagship-ul HTC 10

Avem poze mai clare cu flagship-ul HTC 10

htc-10-photo-2

Peste două zile HTC va prezenta următorul său flagship, un smartphone cu seria 10. Cu toții ne așteptăm să vedem un M10 sau doar 10, simplu, așa cum sugerează cele mai recente informații despre acest produs.

Via site-ul olandez GSM Helpdesk facem cunoșțință cu imagini mai detaliate cu HTC 10 și ceva informații legate de disponibilitatea sa la operatori, adică undeva la jumătatea lunii mai.

htc-10-photo-1

Din ce vedem în poze HTC 10 pare să fie o combinație între One M9 (partea din spate și lateralele) și One A9 (partea din față). Din păcate echiparea cu două difuzoare pe partea frontală pare să nu mai existe cu toate că site-ul Helpdesk afirmă că ar fi prezentă în continuare.

Și exact ca la A9, senzorul de amprentă are și rol de buton Home.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, lucrurile par să fie confirmate: display de 5.2 inci QHD (1440 x 2560), un cipset Qualcomm Snapdragon 820 și 4GB RAM. Camera principală va fi de 12 MP, reducând în actualitate conceptul “Ultra Pixel” și de date asta avem și stabilizare optică a imaginii plus focalizare cu laser. Camera frontală va fi de 5 MP, și ea cu stabilizare optică.

Odată cu 10, HTC face trecerea către conectorul USB Type-C. Bateria este de 3000mAh.

Sunt curios dacă HTC va folosi Quick Charge sau wireless charging pe HTC 10. Sunt două elemente pe care ar fi bine să nu le fi lăsat deoparte.

Voi ce părere aveți despre HTC 10? Vi se pare suficient de atractiv pentru a concura cu Galaxy S7 și LG G5?

Exact așa cum spuneam mai demult, pe măsură ce ne apropiem de lansarea propriuzisă încep să apară și leak-urile cu detalii din ce în ce mai clare.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. sper sa nu fi renuntat la sistemul sonor , depinde si de camera daca va dezamagi tot nu se va impune in fata samsung si lg , care mi se pare cel mai inovativ anu asta si pastreaza si camera de la lg g4 care e foarte buna ,asta cu 12 mp nu prea ma atrage mai ales ca tr sa reduci la 9mp pt o poza landscape

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep