HomeMobileAndroidCe este si cum se foloseste modul de fotografiere Popout de pe...

Ce este si cum se foloseste modul de fotografiere Popout de pe LG G5

20160409_190812_Popout

Pentru că LG G5 (aparat pe care îl testez prin programul Orange Smartphone Tester) beneficiază de două camere foto (16 MP cu f/1.8 + 8 MP cu f/2.4, laser autofocus, OIS 3-axis) pe partea din spate, LG a hotărât că e indicat să ne lase să le folosim după cum dorim. De asta a inclus în modulul Camera de pe Android o funcție denumită Popout care ne permite să le folosim simultan, generând imagini interesante prin suprapunerea automată a pozelor făcute de cele două camere.

Se obține un efect de evidențiere (Popout cum spune LG) care poate oferi perspective interesante celor pasionați de fotografie.

Cum activați Popup mode pe LG G5?

Popup_2_LGG5

1. Porniți aplicația Camera și apoi apăsați pe butonul Mode, urmând ca din lista de moduri de fotografiere să alegeți Popout.

Veți observa că imaginea principală este redată de camera de 16 MP (să îi zicem cea principală) unde imaginea se vede mai aproape.

2. Selectați tipul de efect pentru imaginea de fundal. După cum puteți observa, imaginea din spate, înregistrată prin cea de-a doua cameră (8 MP) are un spectru mai larg și e perfectă pentru a oferi perspectivă.

Acum utilizatorul are la îndemână o varietate de opțiuni pe care le poate folosi ca să îmbunătățească rezultatul final. Funcțiile Fisheye, B&W, Vigente și Lens Blur vor adăuga efecte pentru poza de pe fundal. Le puteți folosi individual, împreună sau deloc. Depinde de ceea ce vă doriți.

Urmăriți ca icon-ul asociat funcției căutate să fie de culoare verde, lucru ce vă spune că el este activ.Popup_1_LGG5

Când ați setat cadrul dorit, sunteți gata de fotografiere. Apăsați pe icon-ul cu camera foto din dreapta ecranului și începeți să fotografiați.

Baftă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep