HomeFeaturedFocusVideo: despre proiectul Centennial, cel ce permite conversia programelor Win32 pentru Windows...

Video: despre proiectul Centennial, cel ce permite conversia programelor Win32 pentru Windows 10 UWP

project centennial

Zilele trecute vă anunțam că platforma de conversie a aplicațiilor clasice Win32 către programe MODERN UWP pentru Windows 10, Centennial, e gata de download și că oricine e interesat poate începe să își convertească codul pentru Windows 10.

E momentul să vă propun și un material video înregistrat la BUILD 2016 de unde să aflați mai multe despre Proiectul Centennial. Prezentarea cu numele ”Project Centennial”: Converting your Classic Windows App (Win32, .Net, COM) to a Universal Windows App for Distribution in the Windows Store, disponibilă pe Channel9, oferă detalii mai clare despre ce este proiectul Centennial și cum poate fi el folosit, cu toate că e încă în stadiu de dezvoltare.

Este o prezentare de nivel 200, adică ușor de înțeles pentru oricine care acoperă în detaliu tehnologiile care permit convertirea aplicațiilor Win32, .NET, COM către pachete Windows AppX, pregătite pentru a fi distribuite prin Windows Store și care pot să preia capabilitățile de comunicare ale Universal Windows Platform, inclusiv partea de Live Tile-uri.

Vizionare plăcută și aștept să îmi spuneți care sunt primele aplicații pe care le-ai convertit către UWP.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep