HomeFeaturedFocusPhilips S653H se arata la orizont

Philips S653H se arata la orizont

Într-o operațiune care ar părea un soi de teasing oficial pre-lansare oficială, Philips aduce în atenția publicului un nou smartphone, unul cu o construcție metalică dar și cu o denumire destul de greoaie. Modelul S653H are șanse, dacă ne uităm statistic în spate, să ajungă și pe meleagurile mioritice într-o formă sau alta, motiv suficient pentru a-l aduce puțin în atenția celor pasionați de lumea smartphone de pe la noi de prin țară.

Terminalul vine cu deja clasicul pentru zona de mid-range ecran IPS de 5,5 inchi full HD în spatele căruia ticăie un chipset Mediatek Helio P10 cu procesor octa-core de 2,0 GHz, ajutat și de o memorie RAM de  3 GB. O capacitate de stocare internă de 32 GB (care se poate extinde prin microSD), un cuplu de camere foto, ambele de 8 megapixeli, un acumulator de doar 2550 mAh cu abilități Fast Charging, un conector USB Type-C și o construcție metalică destul de subțire, de doar 6,95 milimetri, care include pe partea din spate și un senzor pentru citirea amprentei digitale ne ajută să ne conturăm o impresie de ansamblu asupra acestui mid-range.

Unul care, în obiceiul acestui brand, ar trebui să aibă un preț destul de interesant. Însă detaliile comerciale nu au ieșit încă la iveală, probabil că acest lucru se va întâmpla doar în momentul în care vom avea parte de un anunț oficial. Un moment care nu ar trebui să fie departe.

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep