HomeFeaturedFocusHTC Desire 830 apare in fotografii neoficiale

HTC Desire 830 apare in fotografii neoficiale

Leaked-images-of-the-HTC-Desire-830

Prilej cu care scapă și câteva specificații tehnice, pentru că persoana care a realizat fotografiile s-a și jucat cu telefonul într-un soi de hands-on neoficial. Și dată fiind tradiția HTC în a-și proteja secretele despre dispozitive încă nelansate, probabil că acesta este doar începutul unei avalanșe care nu va mai lăsa niciun secret pentru momentul anunțului oficial. Așa că vorbim și noi puțin despre viitorul terminal din seria Desire, cel cu care producătorul taiwanez vrea să își asigure o poziție decentă și pe zona de mid-range, o poziție pe măsura celei pe care HTC 10 se pare că a câștigat-o deja în partea de high-end, de top, a clasamentului telefoanelor Android.

Leaked-images-of-the-HTC-Desire-830 (1)

Același ecran devenit parcă un standard pe zona de mid-range, de 5,5 inchi full HD (deși dimensiunea exactă pentru HTC Desire 830 pare a fi 5,43 inchi), un chipset MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,3 Ghz, o memorie RAM de 3 GB și o capacitate de stocare internă de 32 GB sunt trăsăturile de bază ale acestui smartphone. Și, pentru moment, singurele care au ieșit la iveală, pe lângă fotografiile care ne dau câteva indicii și despre construcția acestui smartphone.

Seria Desire pare a fi făcută pentru ofertele operatorilor, motiv pentru care prețul terminalului este unul mai puțin important. Vom vedea însă, în momentul lansării oficiale (care nu ar trebui să fie foarte departe), dacă HTC și-a făcut temele cum trebuie în ceea ce privește strategia comercială pe care o va adopta cu acest model.

via PocketNow

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep