HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy C7 trece pe la GFXBench

Samsung Galaxy C7 trece pe la GFXBench

Evident, o astfel de vizită nu putea scăpa neobservată, așa că un calup de specificații tehnice ale acestui viitor smartphone a ieșit rapid la iveală. Și, în eventualitatea în care acestea sunt veritabile, se conturează un terminal destul de interesant de la Samsung, cu care producătorul coreean are șanse mari să facă o figură frumoasă. Evident, un cuvânt destul de greu îl va avea de spus și prețul, însă și aici au apărut câteva indicii care ne fac să fim destul de optimiști.

Galaxy C7 pare că va veni cu un display full HD de 5,5 inchi, în spatele căruia va ticăi un chipset Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core de 2,0 Ghz (Cortex-A53) și GPU Adreno 506, ajutat în mod eficient de o memorie RAM de 4 GB. Stocarea internă este de 32 GB, camerele foto sunt de 16 și de 8 megapixeli, iar sistemul de operare este un Android 6.0.1 Marshmallow. Eu chiar cred că arată bine. Cu atât mai bine cu cât, un posibil preț pentru piața din India ne arată o valoare de 205 dolari. Pare prea frumos ca să fie adevărat, cu toate adaosurile care s-ar lipi de acest preț până în Europa.

Pe de altă parte, ar fi un bun răspuns al coreenilor de la Samsung la condițiile de piață actuale. Am văzut că piața de smartphone se cam duce în jos, marii jucători trebuie să schimbe ceva pentru a supraviețui. Să fie această serie C o primă mutare din partea Samsung?

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep