HomeFeaturedFocusCu arma in mana impotriva dependentei de social media

Cu arma in mana impotriva dependentei de social media

Probabil că un asemenea instinct războinic a simțit o mamă care s-a aruncat în luptă cu acest dușman nemilor și invizibil care amenința să-i molipsească într-un mod incurabil copiii. Și pentru că lupta nu i s-a părut deloc ușoară, până la urmă dependența copiilor de tehnologie este o chestiune reală, respectiva mamă s-a gândit să nu fie prinsă pe picior greșit și s-a înarmat până în dinți. La modul cât se poate de real. Supărată pe faptul că membrii mai tineri ai familiei sale sunt tot mai dependenți de social media și nu mai pot fi dezlipiți de dispozitivele lor, “doamna” respectivă a preluat chestiunea și s-a gândit să o rezolve într-o manieră proprie.

A împușcat telefonul cu pricina, un iPhone 5c de față cu copiii, pentru un exemplu de forță cât mai concludent, apoi, bolborosind niște incantații demne de un cult religios (pentru care chiar merită vizionat clipul de mai jos, pentru că sunt de-a dreptul amuzante), i-a mai aplicat și câteva lovituri de ciocan, după două împușcături, pentru a fi sigură că fiara a fost răpusă definitiv. Apoi, ursoaica femeia s-a îndepărtat mormăind.

Lăsând deoparte faptul că eu unul cred că acelor copii le este mai dăunătoare influența mamei (de fapt, lipsa unor părinți adevărați, pentru că se aude și un soi de tată, care s-a îndeletnicit cu filmatul) decât social media, mie mi se pare și mai nasol că o arătare de asta poate să fluture ditamai pușcoiul și să tragă în voie fără prea multe consecințe legale. Asta în timp ce prin alte părți, unei gospodine îi este blocat contul de Instagram din cauza unei poze cu un tort. Acolo a fost o probelmă, aici nu pare a fi!

via Cnet

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep