HomeFeaturedFocusLeEco Le 2 apare în fotografii si scapa cateva specificatii

LeEco Le 2 apare în fotografii si scapa cateva specificatii

Este deja un obicei ca atunci când un terminal trece pe la TENAA pentru certificările de rigoare pentru piața din China, să iasă la iveală destul de rapid nu doar o listă destul de generoasă de specificații de natură tehnică, dar și fotografiile standard pe care acest organism din China le realizează tuturor produselor care îi trec pragul. Partea și mai bună decât lista de caracteristici ale acestui terminal, listă care risipește câteva dintre enigmele care planau asupra sa, este dată de faptul că de obicei apariția telefoanelor în baza de date a TENAA este etapa care precede în mod invevitail un anunț oficial. Așadar, o lansare oficială a acestui smartphone cu trăsături de flagship este destul de aproape.

Până atunci ne putem uita puțin la detaliile care au sifonat cu ocazia certificării sale. Și o să încep cu chipset-ul care este, până la urmă, MediaTek Helio X20, deși unele voci vorbeau despre versiunea Helio X25 dezvoltată de MediaTek în parteneriat cu Meizu. Până la urmă totuși, LeEco Le 2 vine echipat cu un Helio X20, cu zece nuclee, cele mai puternice fiind tactate la 2,3 GHz. O memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de 32 GB, un ecran full HD de 5,5 inchi, o cameră foto principală care pare a fi de 16 megapixeli, una secundară care vine cu un senzor de 8 megapixeli și un acumulator de 3000 mAh completează lista cu detalii de ordin tehnic care a fost listată pe site-ul agenției. În poze se mai poate observa un senzor pentru citirea amprentei digitale și un connector USB Type-C.

Nu se cunoaște o dată exactă de lansare, dar nu cred că ea este foarte îndepărtată. Mai rămâne totuși ca LeEco, proaspăt derivată din LeTV, să vină și cu niște planuri de expansiune comercială pentru acest terminal. Măcar prin rețeaua de magazine online din China care face livrări și în Europa. Altfel va rămâne doar un chinez atractiv, fără perspective reale de a se impune.

via PhoneRadar

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep