HomeMobileAndroidCum filmeaza Huawei P9: comparatie HTC One M9 vs HTC 10 in...

Cum filmeaza Huawei P9: comparatie HTC One M9 vs HTC 10 in design, performanta

HandsonHTC10

Așa cum am promis acum două săptămâni revenim cu detalii despre proaspătul lansat în România, flagship-ul HTC 10. De data asta am intrat în posesia modelului argintiu, despre care trebuie să vă spunem că arată mult mai bine decât varianta de test, pe negru, pe care am prezentat-o acum două săptămâni.

Pentru că foarte multă lume ne-a cerut să facem o comparație între HTC One M9 și HTC 10, iat-o:

Diferențele dintre One M9 și 10 sunt mai mult de detalii și finețe: carcasa lui HTC 10 are marginile tăiate mai frumos, butonul Power are striații pentru a-l face mai simplu de identificat prin tipărire. Funcțional, LED-ul flash este acum pe partea dreaptă a spatelui lui HTC 10, difuzorul inferior nu mai este poziționat frontal, ci pus jos, pentru ca BoomSound să ofere o experiență deosebită și atunci când telefonul e folosit landscape sau portrait.

În termeni de viteză, experiența de folosire este mai lină, interfața nouă, optimizată pentru Android 6.0 Marshmallow pare mai rapidă, mai curată, unitară. Benchmark-urile arată că există totuși diferențe de performanță între One M9 și 10.

Dar cel mai important, HTC 10 nu se încălzește la fel ca One M9 (bine, pe acest model noi nu am aut niciodată probleme majore de funcționare). Pe testul rapid pe care tocmai l-am făcut, HTC 10 e mai rece cu cel puțin 1 grad Celsius decât One M9, atât pe display cât și pe spatele carcasei.

De azi vom pune aparatul la teste mai grele și o să revenim cu detalii.

Și pentru că am primit în teste noul Huawei P9 prin Orange Smartphone Testers, l-am folosit pentru înregistrarea materialului video de mai sus. S-a comportat foarte bine, focusul a rămas constant bun.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep