HomeFeaturedFocusMeizu PRO 6 prezentat oficial

Meizu PRO 6 prezentat oficial

Așteptat de foarte mulți pasionați de tenologie mobilă din pricina promisiunilor îndrăznețe, modelul PRO 6 a fost anunțat oficial de către producătorul chinez Meizu. Unele dintre specificațiile tehnice care au scăpat către public înainte de prezentarea oficială s-au adeverit, altele au reprezentat motiv de dezamăgire către public. Spre exemplu, avem într-adevăr un chispset MediaTek Helio X25, produs special pentru Meizu, însă nu avem cei 6 GB de memorie RAM atât de trâmbițați prin materialele media (despre care și noi am ridicat câteva semne de întrebare).

Ca să nu mai pierdem vremea, din punct de vedere tehnic, marea surpriză o reprezintă ecranul Super AMOLED de doar 5,2 inchi, mai mic decât la generația precedentă, semn, spun unii, al influenței Apple și micuțului iPhone SE. Mie mi se pare cam rapidă această influență, dar cine știe ce a fost în capul factorilor de decizie de la vârful Meizu. Ecranul de 5,2 inchi vine cu o rezuluție full HD (1080p) și cu o tehnolgie 3D Press (ceva similar cu 3D Touch). În spatele său se ascunde, așa cum spuneam, chipsetul dedicat MediaTek Helio X25 (cu 10 nuclee over-clock-ate și GPU Mali-T880 GPU), o memorie RAM de 4 GB și două versiuni de stocare internă, de 32 sau de 64 GB. Camera foto reprezintă un motiv de mândrie pentru Meizu, cu senzorul de 21,1 megapixeli, un flash cu 10 leduri dual-tone, iar bateria este de 2560 mAh.

meizu pro 6 oficial

Prețurile sunt de aproximativ 340 euro pentru modelul cu 32 GB de RAM și aproximativ 380 euro pentru modelul cu memorie internă de 64 GB. Evident, vorbim deocamdată de prețuri valabile pe piața din China, cel mai probabil fără taxele aferente pentru o eventuală disponibilitate în Europa. Cuvântul cheie aici este “eventual”. Șansele ca Meizu să ducă oficial acest flagship prea departe de China sunt destul de mici.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep