HomeFeaturedFocusNubia Z11 mini prezentat oficial

Nubia Z11 mini prezentat oficial

Recunosc că terminalul produs de ZTE în seria Nubia (un fel de sub-brand al producătorului chinez) mi-a atras atenția și mi se pare destul de interesant. Este vorba despre un telefon poziționat în partea de mid-range, cu un focus destul de puternic pe camera foto. Și cu o dimensiune a ecranului de doar 5 inchi. O combinație destul de atipică, poate tocmai de aceea eu o văd cu destule șanse de a avea ceva succes la public. Dar mai bine haideți să vedem împreună cu ce încearcă Nubia Z11 mini să impresioneze și cam care sunt intențiile ZTE cu aces terminal.

Din punct de vedere hardware, așa cum spuneam telefonul propune un display IPS full HD de 5 inchi (441 ppi) protejat cu sticlă 2.5D, în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 617 cu procesor octa-core și GPU Adreno-405, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și o stocare surprinzătoare de 64 GB. O combinație care este completată în mod fericit de o cameră foto principală de 16 megapixeli (senzor Sony IMX298, lentile f/2.0 și moduri “3D noise reduction” sau RAW DNG), una frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un Android 5.1 Lollipop, abilități dual-SIM, conectivitate LTE și un acumulator de 2800 mAh.

nubia z11 mini

Mie îmi place mult cum sună acest telefon, mai ales că are un preț echivalent a 230 dolari. Evident, valabil pentru China, fără detalii despre o posibilă disponibilitate globală. Dar cu posibilitate, cel puțin teoretică, de expediere și în România pe magazinul oficial Nubia. Evident, la un preț puțin mai mare, dar tot decent.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep