HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy S7 si S7 edge poleite cu aur de 24k

Samsung Galaxy S7 si S7 edge poleite cu aur de 24k

O lucrare a la Karalux, deși am văzut că numărul companiilor specializate în astfel de operațiuni de scumpire artificială a unor dispozitive este într-o continuă creștere, semn că piața de desfacere este mare. Ajunge să tragi o privire în jur când ești pe stradă și, indiferent de locul în care te găsești, dai peste câteva specimene dornice să își arate statutul social într-un mod cât mai strident. Așa că nu trebuie să ne mire viteza cu care Karalux sau Goldgenie trec la spoirea celor mai noi dispozitive.

Nici Samsung Galaxy S7 sau S7 Plus nu au scăpat de tratamentul cu aur de 24 de karate, care, spun specialiștii acestei companii, a fost mai dificil de realizat pe noul aliaj de aluminiu din care este construită noua generație de telefoane de la Samsung. Evident, odată cu această înnobilare crește și prețul de achiziție. Un Samsung Galaxy S7 aurit de Karalux costă 1750 dolari, în timp ce un S7 edge se duce la 1950 dolari. Prețuri deloc mic, motiv pentru care mi-ar fi plăcut enorm de mult să îl văd pe clientul care, dornic să își afișeze strălucirea, a ieșit be balconul atelierelor Karalux din Vietnam cu proaspăt achiziționatul terminal auriu și… l-a scăpat în stradă! Deh, există providență!

Noroc cu cei de la Karalux, care, sensibilizați de suferința omului (și sunt sigur că a suferit, pentru că cei care țin morțiș să își arate opulența nu sunt cei mai bogați oameni, aceștia au un alt nivel de cultură și preferă discreția), i-au schimbat gratuit sticla de protecție, singura care a avut de suferit în urma căzăturii. Motiv pentru care s-au și mândrit cu bunătatea lor pe pagina oficială.

via Karalux

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep