HomeFeaturedFocusSi am primit Most Valuable Professional award Windows Phone, pentru al doilea...

Si am primit Most Valuable Professional award Windows Phone, pentru al doilea an

MVP Award

Sau pe scurt MVP Windows Phone pentru al doilea an consecutiv. Prins la serviciu cu un final intens de proiect, cu o grămadă de activități extra-proiect, cu pregătirea prezentărilor pe care le voi susține la evenimentele BEST engineer, DevTalks Cluj și IT Camp, cu BUILD-ul în derulare și vreo trei review-uri aflate în lucru (LG V10, Nexus 6P și ASUS RT-AC5300), aproape că am uitat că ieri s-a terminat primul an în care am avut onoarea să fiu MVP Windows Phone, singurul din România.

Azi, 1 aprilie (ciudată zi pentru a aștepta o veste importantă) a venit mesajul de confirmare: DA, echipa de produs de la Micorosoft a considerat că activitatea mea (articole, tutoriale, prezentări, suport în comunitate) din anul precedent pe zona Windows și Windows Phone a avut un impact semnificativ și că merit să fiu MVP Windows Phone și pentru 2016.

Alături de Cosmin Tătaru și Ciprian Rusen continui să fac parte din grupul restrâns al MVP-ilor de pe zona Windows Consumer, cei la care foarte mulți dintre voi apelați atunci când aveți întrebări sau necazuri cu un produs Windows, în special Windows Phone.

Sunt onorat să primesc această distincție și foarte nerăbdător să văd cum va evolua ecosistemul Windows după super anunțurile Microsoft de la BUILD 2016. Pentru că lucrurile se vor schimba foarte mult în zona de cloud și servicii consumate pe smartphone, indiferent de platforma software folosită.

Mulțumesc Microsoft pentru apreciere și vouă pentru că ne citiți și ne dați motive să mergem mai departe cu tot ceea ce facem pe MOBzine.ro și în jurul lui.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep