HomeCloud & MobilityAzi a pornit Skype for Business Mac Preview

Azi a pornit Skype for Business Mac Preview

Office-365-April-update-1

În seara asta a fost anunțat Skype for Business Mac Preview, aplicația ce va permite utilizatorilor de MacOS să folosească Skype for Business. Până la lansarea finală a Skype for Business pentru Mac (în toamna lui 2016) vor fi trei etape, prima care începe astăzi și aduce posibilitatea de conectare la conferințe, ulterior vor veni opțiunile de folosire a listei de contacte și conversațiile text, audio și video pentru ca spre finalul verii să fie introduse facilitățile legate de telefonie.

În momentul de față utilizatorii cu abonamente de Skype for Business pot să încerce versiunea Mac Preview pe SkypePreview.com, înregistrând cererile de testare.

Skype-for-Business-Mac-Preview-1

După care va urma o perioadă în care se vor trimite invitații de testare către administratorii de sisteme, pentru ca ulterior facilitatea de testare să fie disponibilă pentru toată lumea.

Despre Skype for Business Mac Public Preview aflați mai multe urmărind materialul video de mai jos:

Pe perioada de testare se va putea folosi în paralel și Lync for Mac 2011 și Skype for Mac Preview. E încă un pas în ideea deschiderii serviciilor Microsoft către toate platformele, dacă vă aduceți aminte, Mac OS a fost văduvit multă vreme de aplicațiile Office la un standard ridicat.

Viziunea lui Satya Nadella începe să se simtă tot mai mult, și pe măsură ce trece timpul nu va mai conta ce sistem de operare sau telefon mobil/tabletă se folosește, experiența fiind aceiași indiferent de platformă.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep