HomeFeaturedFocusSurpriza: HTC anunta oficial modelul One S9

Surpriza: HTC anunta oficial modelul One S9

Ei bine, asta chiar este o mare surpriză și vine la foarte scurt timp după ce am acuzat producătorul taiwanez, atunci când am vorbit despre HTC Desire 830 și detaliile sale tehnice scăpate opiniei publice, că nu știe să țină secrete despre dispozitivele pe care le pregătește pentru lansare. Uite că știe, și o face atât de bine încât detonează bomba sub forma unui terminal despre care nu prea s-a știut nimic până în momentul anunțului. Faceți cunoștință cu HTC One S9, un mid-range care vine să umple un gol în gama de produse oferită de HTC fanilor săi.

Este vorba depre un telefon care seamănă destul de bine cu HTC One M9, mai ales în partea din spate unde cele două sunt greu de deosebit, cu aceeași construcție metalică unibody și cu ceva diferențe în partea din spate, mai ales la nivelul fantelor pentru cele două difuzoare (da, avem BoomSound stereo) și al logo-ului din partea de jos.

htc one s9 750

Ca și hardware, HTC One S9 vine cu un display full HD Super LCD de 5 inchi, același ca și la M9, un chipset Mediatek Helio X10 (cu procesor octa-core de 2,0 GHz Cortex-A53), o memorie RAM de doar 2 GB, o stocare internă de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, cel mai probabil cea de pe HTC One A9, la fel ca și cea frontală, UltraPixel de 4 inchi. Acumulatorul este de 2480 mAh. Indiciile conduc înspre un Android 6.0 Marshmallow.

Din păcate, la nivel de preț lucrurile nu mai sunt așa de frumoase, telefonul fiind listat în Germania la 499 euro. Un preț la care îi va fi greu să reziste chiar în fața fraților săi, fără să mai vorbim de concurență. Să sperăm că subvențiile oferite de operatori în oferele lor combinate cu abonamente, îl vor face pe HTC One S9 ceva mai atractiv.

via HTC

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep