HomeEvenimenteCENIT participa la Targul Demo Metal 2016

CENIT participa la Targul Demo Metal 2016

CENIT România şi Top Metrology participă împreună la cea de-a cincea ediție a celui mai important eveniment al industriei de prelucrare a metalelor din România, Târgul Demo Metal, care va avea loc în perioada 25 – 28 mai 2016 la Brașov. Top Metrology este o companie specializată în comerțul cu echipamente metrologice și distribuitor exclusiv al soluțiilor complete pentru matrițerii, Makino, iar parteneriatul dintre această companie și CENIT, recent început, începe să se concretizeze și în practică, odată cu această participare comună.

În ultimii ani, mașinile cu comandă numerică au permis o dezvoltare accelerată a sistemelor de fabricație, oferind flexibilitate și productivitate crescute. Constructorul de mașini unelte, Makino, oferă matrițeriilor posibilitatea de a-și reduce timpul de lucru, micșorând costul manoperei prin procese de prelucrare nesupravegheate. În plus, Makino permite matrițeriilor să câștige mai mulți colaboratori, datorită vitezei mari de prototipare, frezării de performanță înaltă și capacității de procesare a unui volum mai mare de piese la un nivel foarte înalt de acuratețe și finisare. În România, reprezentanța exclusivă Makino este TOP Metrology, de ale cărei servicii beneficiază în prezent peste 500 de companii, de pe întreg teritoriul țării.

CENIT_1

În strânsă cooperare cu echipa Makino, CENIT a creat o librărie pentru integrarea mașinilor Makino, care include postprocesoare, simulare CNC și modelare 3D, pentru utilizarea directă în programele de proiectare asistată CATIA V5 sau DELMIA V6.

Aflați mai multe detalii pe CADzone.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep