HomeFeaturedFocusLG G5 SE listat pe site-ul oficial din Rusia

LG G5 SE listat pe site-ul oficial din Rusia

Se pare că terminalul este cât se poate de real, el a fost listat pe site-ul oficial al producătorului coreean din Rusia. Date fiind caracterele, nu sunt sigur dacă denumirea corectă este LG G5 se, așa cum apare acum în majoritatea materialelor din presa de specialitate, sau LG G5 SE, cum se vedea pe cutia husei originale valabilă pentru ambele versiuni de flagship. Un lucru este însă destul de sigur, la nivel de specificații LG G5 SE (eu prefer să merg pentru moment pe această formulare) este unul și același cu LG G5 Lite despre care am scris cu ceva vreme în urmă.

Vorbim despre un terminal identic din punct de vedere fizic, cu vreo două modificări în jos (hai să le spunem ajustări) ale configurației. Principala ajustare se face la nivel de chipset, acolo unde va pulsa un Qualcomm Snapdragon 652 (cu procesor octa-core – patru nuclee Cortex-A72, patru Cortex-A53 și GPU Adreno 510) în loc de Snapdragon 820. Apoi, memoria RAM a fost coborâtă la doar 3 GB (de la 4 GB) o cantitate mai mult decât suficientă pentru utilizatorul obișnuit de smartphone. Restul specificațiilor se păstrează, cu un mare plus pentru compatibilitatea cu LG Friends, însă și cu un mare semn de întrebare asupra rezouției QHD a ecranului (mergea mult mai bine un full HD cu noul chipset). Tot la capitolul decizii ciudate, cel puțin în Rusia, LG G5 SE este listat fără conectivitate LTE. Cam ciudat!

Teoretic, aceste două ajustări ar trebui să conducă la un preț ceva mai prietenos cu buzunarele cumpărătorilor, ceea ce este o veste bună și principalul motiv al apariției acestei versiuni. Vestea mai puțin bună este că LG G5 SE este destinat doar anumitor piețe.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep