HomeFeaturedFocusCENIT aniverseaza 10 ani pe piata din Romania

CENIT aniverseaza 10 ani pe piata din Romania

cenit-office

CENIT, unul dintre implementatorii de top de soluții software de tip CAD/CAM și PLM de pe piața din România, aniversează 10 ani de prezență pe această piață. Avînd ca scop permanent optimizarea continuă a proceselor operative din domeniul Product Lifecycle Management (PLM) şi Enterprise Information Management (EIM), compania Germană a fost o prezență constantă în zona de distribuție software și consultanță în IT.

La ceas aniversar, Florin Șerban, directorul general al CENIT SRL, reprezentanța din România, a făcut pentru CADzone.ro o analiză a acestei perioade:

Au fost 10 ani extraordinari, 10 ani în care am reuşit să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri. Piaţa IT din România este într-o continuă evoluţie, lucru care nu poate decât să mă bucure. Mai mult decât atât, competitivitatea este şi ea la cote ridicate, ceea ce ne face şi pe noi să evoluăm din ce în ce mai mult. Un exemplu este digitalizarea produselor, un fenomen din ce în ce mai accentuat, care ne motivează să elaborăm sisteme integrate şi să găsim soluţii cât mai practice pentru clienţii noştri.

O analiză a pieței de soluții software pe zona CAD/CAM și PLM, precum și planurile de viitor ale companiei, pot fi găsite în materialul complet publicat de CADzone.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep