HomeFeaturedFocusVernee Thor, un smartphone atractiv, la 99 dolari

Vernee Thor, un smartphone atractiv, la 99 dolari

Recunosc că m-a intrigat materialul anterior despre acest nume nou în zona de smartphone. Am văzut un Vernee Apollo cu 6 GB de memorie RAM și alte specificații de top, la 399 dolari, am văzut o versiune ceva mai slabă a acestuia, dar suficient de puternică și de atractivă, Vernee Apollo Lite, la doar 200 dolari (cu 4 GB de RAM și chipset MediaTek Helio X20). Și m-am enervat că nu le găsesc în ofertele  comercianților din online-ul chinez care de obicei livrează și prin Europa (nu complexul comercial), cu riscurile de rigoare pe care și le asumă un cumpărător.

L-am găsit însă pe Vernee Thor, cel mai slab dintre cele trei telefoane pe care acest producător le-a prezentat până acum. Deși slab este un cuvânt cam dur pentru ceea ce are de arătat acest telefon. Vernee Thor, spre deosebire de frații lui mai puternici, este disponibil în oferta GearBest, în cadrul unui soi de promoție, la prețul de 99 dolari. Și pentru ceea ce are el de oferit, prețul este destul de atractiv, iar raportul preț/specificații pare suficient de atrăgător.

Foarte pe scurt, discutăm despre un smartphone cu display HD (720p) de 5 inchi protejat de sticlă 2.5D, cu procesor octa-core pe 64 de biți (1,3 GHz Cortex-A53), memorie RAM de 3 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli, un acumulator de 2800 mAh, abilități dual-SIM, senzor pentru citirea amprentei digitale, conectivitate LTE, un Android 6.0 Marshmallow. Cam tot ceea ce este necesar pentru un utilizator peste medie în ziua de astăzi. Toate la un preț de 99 dolari, așa cum spuneam mai sus. Eu zic că este candidatul ideal pentru premiul de cel mai atractiv smartphone până în 100 de dolari. Voi?

via GearBest

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep