HomeFeaturedFocusVIDEO: Un grup de hoti si-au facut selfie-uri in asteptarea politiei

VIDEO: Un grup de hoti si-au facut selfie-uri in asteptarea politiei

Nu, nu se întâmplă în România, deși la citirea unui astfel de titlu cam la asta s-ar aștepta majoritatea cititorilor. S-a întâmplat în Statele Unite și, spre marea mea mirare, presa nu s-a arătat consternată de faptul că, în ciuda elicopterelor poliției care survolau scena, niciun vehicul sau polițist nu a apărut preț de aproape 10 minute, cât mai degrabă de faptul că spărgătorii, în așteptarea organelor de ordine, s-au fudulit în fața audienței (care nu a lipsit din peisaj), s-au lăsat fotografiați, ba chiar au început să își facă selfie-uri la un moment dat. Au dat dovadă și de simț civic și și-au mutat mașina din drum, pentru a nu încurca circulația.

Pe mine în schimb, nu faptul că pentru băieții în cauză conta foarte mult imaginea (și probabil că selfie-urile respective au ajuns în social media și chiar au făcut audiențe pe acolo) m-a frapat. Deși nu m-am putut abține să nu mă gândesc ce clip ar fi ieșit dacă răufăcătorii noștri ar fi folosit un selfie drone pentru o impresie artistică mai puternică, mai ales că au călătorit la bordul unei decapotabile. Era să spun că s-ar fi văzut frumos în spate mașinile de poliție, dar tocmai asta este problema, că ele lipseau cu desăvârșire. Asta m-a minunat ceva mai tare și, trebuie să recunosc, m-am simțit puțin bine. Uite că se întâmplă și la case mult mai mari. Cu câteva zile înainte am asistat la un incident rutier nefericit în Brașov și, spre marea mea mirare, ambulanța a venit în 3-4 minute.

Nu intru însă mai mult pe acest teritoriu, pentru că sunt multe de corectat la tot sistemul de urgențe din țara asta, e o discuție care nu ține de competențele și interesul nostru. Rămânem la selfie-uri și la momentele tot mai ciudate în care utilizatorii de smartphone se gândesc să se imortalizeze.

via David Piercy

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep