HomeFeaturedFocusStarfield o sa primeasca cateva imbunatatiri printre carel DLSS, FOV slider si...

Starfield o sa primeasca cateva imbunatatiri printre carel DLSS, FOV slider si ultrawide mode

Bethesda a anunțat că după ce rezolvă bug-urile curente din Starfield o să aducă îmbunătățiri importante precum suport DLSS, FOV slider și suport de afișare 32:9.
Bethesda a anunțat că după ce rezolvă bug-urile curente din Starfield o să aducă îmbunătățiri importante precum suport DLSS, FOV slider și suport de afișare 32:9.

Bethesda a lansat un set de patch-uri pentru Starfield cu care rezolvă câteva dintre cele mai enervante bug-uri detectate de cei ce au instalat deja jocul și după asta va introduce și suportul oficial pentru DLSS, FOV slider, afișare ultrawide 32:9.

Pentru moment patch-urile rezolvă probleme pentru Xbox Series X / S legate de stabilitate în momentul instalării, ceva îmbunătățiri de performanță și unele de logică a jocului în care utilizatorii ajung să fie blocați.

Atea sunt chestiile mici, alea mai importante încă nu au venit, dar Bethesda ne spune că le are în vedere. Conform AMD, Bethesda poate oricând să introducă DLSS pe Starfield de PC. Pe de altă parte, NVIDIA a dat un update de drivere care îmbunătățește semnificativ performanța în Starfield, în ciuda faptului că utilizatorii au anunțat probleme de grafică pe sisteme NVIDIA/Intel.

Revenind la ideea de DLSS, deja există un mod neoficial prin care entuziaștii pot să activeze suportul, dacă doresc.

Mi se pare puțin trist faptul că imediat după lansare, foarte multe review-uri au fost pozitive și au lăsat deoparte aceste aspecte legate performanță/calitate, care acum ies la suprafață. Iar Bethesda, în loc să introducă chestii cerute – gen opțiuni de salt pe hărți sau vehicule terestre care să crească viteza de deplasare, e forțată să repare bug-uri.

Mai urmărim evoluția și pe urmă decidem dacă luăm jocul sau nu.

via tv

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep