HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport selfie CUBZ Ring

RECOMANDARE: suport selfie CUBZ Ring

suport selfie CUBZ Ring

Am cedat presiunilor venite din partea celei mai tinere membre a familiei și am comandat un suport selfie de tip inel. Este un accesoriu foarte popular, pe care generația mai în vârstă poate că nu îl percepe tocmai corect. Cum era de așteptat, atunci când vine vorba despre accesorii de smartphone ne îndreptăm spre partenerii noștri de la MobileDirect. Am ales (de fapt și-a ales) un suport selfie CUBZ Ring Skull. Este o gamă de opt produse disponibile în oferta magazinului online, la care diferă doar desenul de pe fundal.

Spre deosebire de alte accesorii similare, acesta chiar imită un inel real. Are o construcție metalică și chiar și inserții cu trei cristale care imită pietrele prețioase. Lipirea se face cu ajutorul unui adeziv foarte puternic de la 3M. Astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru rezistența acestuia, nici după o perioadă mai lungă de utilizare.

Poate fi adăugat atât direct pe telefon, cât și pe o husă sau carcasă de protecție, dacă utilizați așa ceva. Priza este la fel de puternică în ambele situații.

Ceea ce este interesant este că acest suport selfie CUBZ Ring are mai multe utilizări practice. Dincolo de rolul de a asigura o priză mult mai bună, mai ales în momentul realizării selfieurilor, care să elimine în totalitate riscul producerii unor evenimente neplăcute, acesta poate fi utilizat și ca stand pentru telefon. Asigură o poziționare în mai multe unghiuri, grație articlulației sale care se poate roti complet.

Nu în cele din urmă, conferă o notă chic, fashion, telefonului, transformându-l într-un accesoriu ce se poate asorta la diverse ținute. În oferta celor de la MobileDirect sunt și alte produse similare. Spor la căutat și la cumpărături!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep