HomeFeaturedFocusAsus a prezentat oficial Zenfone 3

Asus a prezentat oficial Zenfone 3

Asus-Zenfone-3-images

Cel mai așteptat telefon al momentului, Asus Zenfone 3, a fost prezentat oficial în cadrul Computex, așa cum era de așteptat. Surprizele sunt multe și plăcute, producătorul taiwanex a reușit să vină cu multe noutăți și pare a avea un suflu proaspăt într-o lume smartphone ce părea tot mai uniformă, atât ca design al produselor, cât și ca specificații. Seria Zenfone 3 vine cu trei nume mari, pe lângă Asus Zenfone 3 fiind lansate și modelele Zenfone 3 Ultra și Zenfone 3 Deluxe.

Însă modelul de bază rămâne Zenfone 3, unul care, spun vocile din piață, va propune cel mai avantajos raport preț/specificații din serie. S-ar putea să fie adevărată această teorie, așa că haideți să ne oprim puțin asupra sa. Vorbim despre un smartphone cu o ramă metalică și cu spatele acoperit de sticlă. Un aspect elegant, nou pentru telefoanele de la Asus. Sticla 2.5D cu Gorilla Glass este prezentă și pe spate, dar și în față, acolo unde protejează un display de 5,5 inchi Super IPS+ full HD. În spatele lui ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 625, cu procesor octa-core până la 2,0 GHz (Cortex-A53) și GPU Adreno 506. Memoria RAM este de 4 GB și stocarea internă de 64 GB, însă va exista și o variantă ceva mai slabă, care va avea 3 GB de RAM și doar 32 GB pentru stocare internă. Camerele foto sunt de 16 megapixeli cea principală (prevăzută cu tehnologia Asus TriTech autofocus) și respectiv 8 megapixeli cea frontală.

Asus-Zenfone-3

Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh, telefonul se încarcă prin conectorul USB TypeC și da, există posibilitatea de încărcare rapidă. Toată configurația asta sună extrem de bine, mai ales dacă luăm în considerare și prețul înaintat de producător. 249 dolari pentru modelul cu 3 GB de RAM și 32 GB de stocare internă. Nu s-a specificat și prețul versiunii mai puternice și nici date concrete de disponibilitate. Probabil că aceste informații urmează și iasă la iveală, împreună cu disponibilitatea geografică a celor trei modele.

via GSM Arena

7 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep