HomeUncategorizedLinkFit, bratara inteligenta de la Evolio

LinkFit, bratara inteligenta de la Evolio

linkfit

Vorbim despre un produs entry-level, cu un preț extrem de avantajos, care încearcă să le ofere utilizatorilor toate funcțiile de bază ale unei brățări inteligente. Se conectează cu smartphone-ul via Bluetooth (este compatibilă cu orice smartphone Android sau iOS) și receptionează automat notificări pentru apeluri vocale, sms-uri, e-mailuri sau diverse aplicații precum Facebook sau WhatsApp. În același timp, brățara monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, distanța parcursă, caloriile arse sau calitatea somnului. În funcție de setările făcute, brățara îi amintește utilizatorului când e timpul pentru puțină mișcare, prin funcția alertă pentru sedentarism.

„Brățara inteligentă poate fi folosită ca o extensie a smartphone-ului. E mai simplu ca oricând să fii mereu la curent cu activitatea înregistrată de smartphone-ul tău și să îți urmărești evoluția când faci sport. Segmentul dispozitivelor purtabile este încă o nișă, însă estimez o creștere constantă în volum, de cel puțin 50% de la un an la altul. Brățările inteligente sunt extrem de populare în rândul tinerilor și nu numai”, spune Liviu Nistoran CEO& Founder.

LinkFit dispune de factor de protecție IP67 astfel încât poate fi folosită cu succes la înot sau în condiții de umiditate. Este disponibila pe negru, dar clienții pot comanda o curea roșie, portocalie, albă sau gri.

Brățara Evolio LinkFit poate fi achiziționată în regim de precomandă la prețul special de 139 de lei.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep