HomeUncategorizedHuawei a prezentat oficial Honor V8

Huawei a prezentat oficial Honor V8

Huawei Honor V8

Telefonul prezentat în China a rezervat și el câteva surprize fanilor, deși acest lucru părea greu de realizat după vizita la TENAA pe care Honor V8 a realizat-o acum câteva zile, în urma căreia au ieșit la iveală cam toate detaliile de natură tehnice despre acest terminal. Iată însă că nu tot ceea ce răzbate de la organismul pentru certificarea dispozitivelor mobile pentru piața din China este adevărat, iar Huawei Honor V8 aduce câteva noutăți.

Încă de la nivelul display-ului de 5,7 inchi se disting două variante de telefon. Una cu rezoluție full HD a ecranului și una mai curajoasă, care face un pas în față (unul nou pentru Huawei), cu display QHD (de aceeași dimensiune), ambele protejate de sticlă 2.5D cu efect de curbare. În spatele ecranului ticăie un chipset Kirin 950 la versiunea full HD și un Kirin 955 la cea mai puternică (QHD), ambele cu procesor octa-core, cu o mică diferență la frecvența nucleelor mai puternice Cortex-A72, ajutat și de o memorie RAM de 4 GB. Stocarea internă este de 64 de GB la varianta cu ecran QHD și de 32 GB la cea cu display-ul full HD. Camerele sunt luate de pe Huawei P9 (dar lipsește branding-ul Leica). Un sistem dual cu doi senzori de câte 12 megapixeli pe spatele telefonului și o cameră frontală de 8 megapixeli. Putem adăuga la lista cu specificații senzorul pentru citirea amprentei digitale, acumulatorul de 3500 mAh, conectorul USB Type-C.

Comercial vorbind, modelul cu ecran full HD și 32 GB de memorie internă va costa aproximativ 350 dolari, în timp ce fratele mai puternic cu display QHD și stocare de 64 GB va împinge prețul până la aproximativ 439 dolari. Deocamdată nu se știe când va deveni disponibil.

via FoneArena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep