HomeStiriBlackBerry Hamburg isi arata specificatiile in GFXBench

BlackBerry Hamburg isi arata specificatiile in GFXBench

BlackBerry-Hamburg-concept-render

Nu mai este un secret că producătorul canadian s-a orientat înspre Android, abandonând tot ceea ce l-a consacrat îl lumea smartphone. Se știe chiar și că intențiile BlackBerry pentru acest an se vor materializa sub forma a două terminale. Doar două! Iar unul dintre ele, cel cu numele de cod Hamburg (eu mă îndoiesc că se va numi așa și în varianta oficială) începe să arate din specificațiile sale. Recent, cu ocazia unei vizite prin GFXBench, câteva detalii de natură tehnică au ajuns în atenția opiniei publice. Nu multe, dar suficiente pentru fanii acestui brand (câți or mai fi și ei).

BlackBerry Hamburg, cel care nu va avea și tastatura fizică, va avea se pare un ecran full HD de 5,2 inchi. Acesta va fi acompaniat de un chipset Qualcomm Snapdragon 615 cu procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex-A53) și GPU Adreno 405, de o memorie RAM de 3 GB și de o stocare de 16 GB (care probabil va fi ajutată și de un slot microSD). O cameră foto principală de 13 megapixeli, una secundară de 8 megapixeli și un sistem de operare Android 6.0.1 Marshmallow întregesc lista cu specificații care au ieșit la iveală. Prea multe surprize nu au cum să mai apară, în niciun caz ceva notabil.

Eu aștept o surpriză plăcută din punctul de vedere al prețului, acolo unde BlackBerry ar trebui să arate cumva că își dorește să rămână pe această piață, chiar și la nivelul la care este acum. Chiar sunt curios ce strategie va adopta producătorul canadian.

via CrackBerry

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep