HomeFeaturedFocusAccesoriu practic in concediu: Asus ZenPouch

Accesoriu practic in concediu: Asus ZenPouch

Asus-ZenPouch (2)

Uite o chestie pe care eu unul, dacă ar deveni disponibilă în timp util (și evident și în Europa) și la un preț decent, chiar mi-aș cumpăra-o: Asus ZenPouch. Nu este un produs inedit, au mai existat astfel de idei, însă este prima care vine de la un producător de smartphone, unul chiar cunoscut, lucru care cel puțin în teorie ar trebui să îi asigure un plus de calitate.

Asus-ZenPouch (1)

Nu știu cum să o descriu cât mai exact, este un fel de husă/minipoșetuță universală, care se potrivește cu orice smartphone de până în 5,5 inchi (deși, ca dimensiune finală, poate îmbrăca și telefoane ceva mai mari) și care are menirea de a proteja respectivul terminal de intemperiile vremii. Certificarea IPX8 garantează scufundarea în apă pe perioade nelimitate, cu recomandarea de a nu coborî la adâncimi mai mari de 1 metru.

Husa este realizată dintr-un material transparent care permite controlul telefonului și utilizarea lui sub apă. Nu musai pentru activități ieșite din comun, însă ce îmi vine mie în minte este partea de fotografie, unde ar fi de real ajutor. Așa că, sunt destul de curios în ceea ce o privește.

Din păcate, Asus nu a fost prea darnic cu detaliile comerciale, probabil că acestea vor veni în curând.

Asus-ZenPouch

via Asus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep