HomeFeaturedFocusDeja apar zvonuri despre iPhone 8

Deja apar zvonuri despre iPhone 8

iPhone-8-Concept

A aruncat un nebun o piatră în apă, spunând că Apple nu va mai face schimbări majore în designul telefoanelor sale decât o dată la trei ani, că alți nebuni, mult mai nesănătoși, s-au apucat să sară în apă după piatra lui. Și nu mă refer aici la fanii Apple, care deja s-au resemnat cu ideea că iPhone 7-le de anul acesta nu va arăta mare lucru în comparație cu modelul deja disponibil (minge la fileu pentru fanboyși: de ce să schimbi un lucru, dacă este perfect?), ci mai degrabă la gașca de nebuni care s-a apucat să fabrice zvonuri despre iPhone 8. Care, spune unul dintre reprezentații acestui grup descris mai sus (numele nu are importanță), va avea un ecran dublu curbat, pe modelul Galaxy S7 edge. Nu este clar dacă cele două margini curbate vor fi laterale, sau plasate în partea de sus și de jos a telefonului, însă mie mi se pare cam devreme pentru asemenea supoziții.

La fel cum mi se pare greu de crezut că Apple nu va scoate un iepure din joben anul acesta. Deja s-au adunat ceva nemulțumiri din partea fanilor, care mormăie în barbă, sunt convins că vom avea câteva elemente inedite și la nivel de design, pentru că orice companie, chiar și una puternică precum Apple, care știe să își țină fanii în priză, nu își poate permite riscul de a nu aduce chiar nicio schimbare.

Și, pentru că am ridicat o minge la fileu fanilor Apple, trebuie să ridic una și adversarilor, tocmai pentru a rămâne imparțial: ar fi prima dată când se întâmplă? 🙂

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep