HomeStiriLG X Power apare pe furis la granita

LG X Power apare pe furis la granita

lg x power

Da, este vorba despre granița patriei noastre, România. Fără prea mare tam-tam, telefonul este deja disponibil în Ucraina, lucru care, pentru cei care sunt încântați de acest terminal, este dătător de speranțe că îl vom vedea și pe la noi. Mid-range-urile de la LG au un potențial destul de mare de a face figuri frumoase în ofertele operatorilor, așa că LG X Power nu este chiar de ignorat.

Fiind vorba despre un terminal din seria X de la LG (am spus în mod explicit seria X de la LG, pentru că tocmai am vorbit despre un alt X, Sony Xperia X, ajuns și el în Europa, cu prețuri oficiale cu tot) și nu am vrut să se nască confuzii.

Așa cum o trădează deja numele său, LG X Power pune accentul pe capacitatea acumulatorului. Este vorba despre o baterie de 4100 mAh. Ar fi putut fi și mai mare, o spune unul care vine după experiența cu Asus ZenFone Max, care avea 5000 mAh. E drept, era și mult mai mare. LG X Power are un display de doar 5,3 inchi și 720p, un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core (Cortex-A53) la 1,1 GHz și GPU Mali-T720, o memorie RAM de 2 GB, stocare de 16 GB și camere foto de 13 și respectiv 8 megapixeli.

Nimic impresionant, cu excepția acumulatorului, însă prețul de 180 euro (valabil la vecinii din nord) îl face să sune mai interesant pentru public. Hai să vedem cum se face conversia valutară la moneda noastră pentru a putea spune dacă X Power este sau nu atractiv.

via GSM Arena

4 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep