HomeFeaturedFocusNuAns NEO va fi disponibil la nivel global

NuAns NEO va fi disponibil la nivel global

NuAns-Neo

Unul dintre cele mai inedite terminale cu Windows 10 Mobile, NuAns NEO care a fost prezentat la CES și a fost anunțat inițial ca fiind disponibil doar în Japonia, va putea fi până la urmă achiziționat la nivel global. Informația este una cât se poate de reală și vine direct de la oficialii companiei care se află în spatele acestui proiect. Însă are și un mic catch:

“We are pleased to report that we are launching our Kickstarter campaign on the last week of June 2016 where consumers will have the opportunity to pre-purchase one of these units.”

Dacă vă face cu ochiul un smartphone inedit cu Windows 10, care arată destul de interesant prin carcasa sa modulară, care poate îmbina mai multe culori și care vă propune un chipset Qualcomm Snapdragon 617, cu ecran HD de 5 inchi, cu memorie RAM de 2 GB și stocare internă de 16 GB, suport pentru Continuum și USB Type-C, nu pot decât să vă recomand să stați cu ochii pe Kickstarter. La debutul campaniei de finanțare, vom vedea dacă prețul pretins pentru un astfel de smartphone este un stimulent sau, din contră, o piedică în calea succesului lui.

via Windows Central

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep