HomeFeaturedFocusOppo F1 Plus disponibil in Europa prin Amazon

Oppo F1 Plus disponibil in Europa prin Amazon

oppo f1 plus

Uite de aia este Oppo un producător pe val, care a reușit să pătrundă în top 5-ul mondial al producătorilor de smartphone! Pentru că nu se ferește de Europa (și Statele Unite) și reușește să își aducă terminalele pe aceste piețe, cu toate riscurile de rigpoare, pe care alți producători mai chicken, gen Xiaomi și alți chinezi care ar putea să vândă frumos, nu și le asumă. Iar ultima dovadă este Oppo F1 Plus, un telefon pe care Oppo a început să îl promoveze de ceva vreme (acum am aflat și scopul acestei promovări timpurii) și care acum ajunge în Europa, mai exact în Franța, prin intermediul Amazon.

Pentru 389 euro cu taxele incluse (TVA de Franța, la fel cu cel din România, 20%) un utilizator dornic să încerce chestii noi primește un terminal destul de bine construit, centrat în jurul camerei foto frontale, cea dedicată amatorilor de selfie-uri, cu senzor de 16 megapixeli (f/2.0), dar care ține sus și restul specificațiilor tehnice: un display AMOLED de 5,5 inchi și rezoluție full HD, un chipset MediaTek Helio P10, o memorie RAM de 4 GB, stocare internă de 64 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, cea frontală de 16 megapixeli, pomenită mai sus și un acumulator de 2850 mAh. Evident, nu lipsesc abilitățile dual-SIM și conectivitatea LTE, precum și Fast Charging-ul.

oppo f1 plus france

Nu este deloc rău iar alegerea utilizatorilor va fi una destul de dificilă, pentru că în aceeași marjă de prețuri sunt câteva opțiuni care dau de gândit. Însă principalul subiect al acestui material mi se pare că este dat de curajul Oppo de a se arunca în această bătălie destul de dură de pe piețele din Europa.

via Amazon.fr

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep