HomeStiriLeEco vrea sa scoata primul smartphone cu Snapdragon 823

LeEco vrea sa scoata primul smartphone cu Snapdragon 823

le-max-pro-02

Producătorul chinez pare a fi prins gustul premierelor în materie de chipset-uri, așa că promite că va scoate pe piață primul un smartphone cu chipset-ul Qualcomm Snapdragon 823, în încercarea de a repeta isprava cu Le Max Pro și chipset-ul Snapdragon 820.

Însă telefonul lor care va combina noul chipset de la Qualcomm, modelul Snapdragon 823, cu o memorie RAM de 6 GB, în ceea ce va fi probabil configurația standard a noii generații de flagship-uri, nu va avea deloc o misiune ușoară. Am vorbit deja despre o variantă de Asus Zenfone 3 Deluxe cu Snapdragon 823, avem anunțul făcut de ZTE, cum că Nubia X8 va avea și o versiune cu Snapdragon 823, am auzit și despre un OnePlus 3 cu aceeași combinație de specificații tehnice și cred că lista ar putea continua. Singura necunoscută este legată de care dintre producători va sparge gheața.

Acum, aș îndrăzni eu să completez, nu contează doar că spargi gheața, important este și cum speculezi momentul de glorie, atât la nivel de imagine, cât mai ales la vânzări. Aici este nevoie de măiestria oamenilor de PR și vânzări ai producătorilor de smartphone, unii care câteodată par destul de amatori în a-și face treaba.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep