HomeFeaturedFocusUn nou nume pe piata de smartphone: imoo

Un nou nume pe piata de smartphone: imoo

mobile-smartphones-pile

Nu, nu am greșit, așa a ales compania din spatele acestui brand să îl scrie, doar cu litere mici. Cât de inspirată este alegerea acestui nume, este o discuție destul de lungă. Până la urmă, dacă vor reuși să aducă un terminal atractiv (da, lucrează deja destul de intens la primul lor smartphone, pentru care fac deja teasing), numele nu va mai fi chiar atât de important și va reuși să se impună. Însă partea cu adevărat interesantă legată de acest nou brand, abia acum începe.

imoo

A fost nevoie să apară imoo ca să aflu că sunt câteva branduri chinezești de smartphone care fac parte dintr-o mare familie, deși eu le-am perceput întotdeauna ca fiind mari competitori. BBK Electronics Corporation, o companie care se află pe piața electronicelor mici de aproape 20 de ani, mai controlează, pe lângă imoo, și brandurile Oppo, Vivo și OnePlus. Ei bine, asta chiar este o noutate. Nu trebuie să vă mire însă acest lucru, până la urmă producătorii de smartphone din China o duc chiar bine, iar BBK și-a investit practic banii într-o zonă care să fie capabilă să genereze și profit. Chiar și așa, lupta de pe piața de smartphone dintre aceste nume începe să capete alte nuanțe.

Revenind la imoo și primul smartphone sub acest nume, deja a pornit o operațiune de teasing destul de intensă, semn că un anunț oficial nu este foarte departe. Vedem un telefon auriu, cu corp metalic și cu accente destul de puternice pe camerele foto (asta este o speculație personală). Dacă va fi așa, dacă va avea succes și dacă acest nume nou se va putea impune, vom afla în momentul în care terminalul va fi disponibil oficial.

via GizChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep