HomeFeaturedFocusNexus 5X si Nexus 6P primesc update-uri de Android inca un an

Nexus 5X si Nexus 6P primesc update-uri de Android inca un an

nexus-5x-6p

S-a dus și minunea cu update-urile permanente de Android pentru aparatele din seria Nexus. Mă rog, pentru cei care chiar credeau în ea. Chiar Google a ales să facă publice datele până la care terminalele Nexus vor mai primi update-uri pentru sistemul de operare, folosind o formulare sforăitoare conform căreia nu garantează că vor mai oferi suport după anumite date. Recunosc că m-am mirat puțin să văd că Nexus 5X și Nexus 6P vor mai avea suport până în septembrie 2017. Adică ceva mai mult de un an, pentru cele mai recente telefoane ale seriei. Mie mi se pare puțin.

Pe de altă parte, mișcarea este cât se poate de logică și s-ar putea ca ea să fie impusă de producători. Sau, în orice caz, să le convină mult de tot. Până la urmă toți trebuie să vândă, iar modelul Apple este cel mai elocvent, însă se alătură tuturor marilor producători din industria de smartphone.

Totuși, telefoanele din seria Nexus păstrează un mare avantaj asupra competitorilor, prin perspectiva Android-ului curat, stock. Mie asta îmi place la ele și ăsta a fost un mare argument în favoarea lui Huawei Nexus 6P, un telefon la care mi-a rămas inima și cu care m-am jucat o vreme (gălușca cu update-urile de Android era destul de evidentă). Tocmai de aceea, aștept cu mare nerăbdare să văd care va fi următoarea mutare a Google în ceea ce privește seria de telefoane inteligente Nexus.

via Droid Life

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep