HomeFeaturedFocusLeEco vrea sa sparga bariera de 8 GB de RAM pe un...

LeEco vrea sa sparga bariera de 8 GB de RAM pe un smartphone

LeEco

De bine ce am zis, acum vreo săptămână, că mă aștept ca viitoarea țintă pentru producătorii de smartphone să fie o memorie RAM de 8 GB, în evidenta lor goană pentru marketing și capital de imagine mai degrabă decât pentru performanțele dispozitivelor pe care le produc, uite că vine și o informație care confirmă acest lucru. Se pare că următorul flagship al celor de la LeEco (foștii LeTV, care și-au făcut rebranding, dar uită câteodată să treacă noul nume pe telefoanele cu care fac sampling pe la evenimentele de lansare) va avea o memorie RAM de 8 GB.

Chiar dacă este clar o intenție de premieră absolută în lumea smartphone (în condițiile în care aceste zvonuri se vor dovedi adevărate), rămâne valabilă discuția noastră despre cantitatea de RAM care este bătută la fundul gol de optimizarea eficientă a acestei memorii, lucru documentat foarte frumos de către anumiți testeri.

Pe de altă parte, merită apreciat și efortul LeEco de a scoate o adevărată bestie de smartphone. Pe lângă memoria RAM de 8 GB, zvonurile vorbesc și de un chipset Qualcomm Snapdragon 823 (chestie care ar reprezenta o altă premieră), dar și de o cameră foto cu senzor de 25 megapixeli. Evident, pentru orice pasionat de telefoane smart, sună excelent. Dacă alăturăm și data de 29 iunie ca fiind cea a anunțului oficial pentru acest flagship, dar și un preț de aproximativ 450 dolari valabil în mod evident în China, avem deja rețeta perfectă pentru a pune pe jar orice entuziast.

Poate că nu se va întâmpla acum, dar mai mult ca sigur că bariera de 8 GB de memorie RAM va fi spartă cât de curând. Sunt foarte curios unde se vor canaliza eforturile producătorilor de smartphone după aceea. Înspre ce specificație se va îndrepta atenția noastră?

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep