HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 3 Deluxe cu Snapdragon 823?

Asus Zenfone 3 Deluxe cu Snapdragon 823?

ASUS Designer Jen Chuang unveils the first ever antenna-free smartphone ZenFone 3 De

Este doar un zvon deocamdată, dar unul spectaculos, care spune că o versiune de Asus Zenfone 3 Deluxe echipată cu noul chipset Qualcomm Snapdragon 823 (care se pregătește pentru Samsung Note 7 sau cum se va numi el în final), va deveni disponibilă în anumite țări. Ar fi extrem de interesantă o combinație de Snapdragon 823 cu o memorie RAM de 6 GB, venită în premieră tocmai de la Asus. Și o lovitură frumoasă de imagine din partea producătorului taiwanez.

În eventualitatea în care acest zvon are un sâmbure de adevăr în el, va fi interesant de urmărit acest duel de la distanță dintre Asus și Samsung, pentru că și Note 7 va propune, cel mai probabil, aceeași combinație. Care dintre cei doi va sparge gheața. Este un duel strâns, pentru că sursa zvonurilor spune că versiunea mai puternică de Zenfone 3 Deluxe va vedea lumina zilei în luna august.

Eu am totuși un mare semn de întrebare asupra veridicității acestor zvonuri. Nu de alta, dar mi se pare greu de crezut ca un astfel de avion de smartphone să fie disponibil doar în Filipine și eventual India, plus câteva țări vecine. Nu prea ar avea sens, de vreme ce majoritatea producătorilor duc modele ceva mai slabe și implicit mai ieftine în acea regiune. În plus, mai este și numele sursei, unul plin de însemnătate: Manila Shaker

via ManilaShaker

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep