HomeFeaturedFocusOysters SF, un smartphone cu nume deloc sugestiv

Oysters SF, un smartphone cu nume deloc sugestiv

oyster SF

Pentru amatorii de sisteme de operare pentru platforme mobile mai de nișă (și nu mă refer aici la Windows Phone/Windows 10 Mobile, deși și ăsta începe să fie destul de nișat ca și cotă de piață), vine un nou terminal cu Sailfish OS. Unul care naște ceva așteptări atunci când îi citești numele, mai ales prin SF-ul ăla, dar care nu te dă pe spate prin specificații tehnice, mai ales dacă ești un împătimit al Android-elor și al specificațiilor de top pe care OS-ul celor de la Google le întrebuințează destul de serios. Însă o optimizare bine făcută nici nu are nevoie de resurse de top, Apple este cea mai bună dovadă în acest sens, astfel încât, dincolo de specificațiile tehnice, Oysters SF poate fi un smartphone care să surprindă în mod plăcut. Rămâne de văzut.

Oricum, chiar și la nivel de hardware, telefonul pare un pas în față în comparație cu Jolla C, chiar dacă acesta este realizat chiar de producătorul sistemului de operare. Vine cu un chipset pe 64 de biți, un MediaTek MT6753 cu procesor octa-core de 1,3 GHz (Cortex-A53), un display IPS de 5 inchi și rezoluție HD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli, un acumulator destul de generos de 3000 mAh, conectivitate LTE, abilități dual-SIM, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB care se poate extinde prin microSD. Chiar are tot ce îi trebuie și intră pe un segment destul de specific de consumatori, unde ar putea să facă o surpriză plăcută.

Evident, va depinde mult și de prețul lui, care deocamdată este un mister destul de mare. Eu chiar aș fi curios să văd un Sailfish OS, pe care cei care l-au încercat îl laudă destul de mult pentru cursivitate. Și cine știe, poate voi avea această ocazie, pe care promit că o voi împărtăși cu voi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep