Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition, bratara dedicata inotatorilor

0

misfit 2

Discutam cu cineva despre echipamentele wearable dedicate monitorizării activităților sportive și constatam împreună lipsa unui astfel de dispozitiv dedicat sporturilor nautice, la un preț cât de cât digerabil. Ei bine, Misfit Shine 2 Swimmer’s Edition pare a fi răspunsul la această problemă și este deja ajuns la generația a doua. Vorbim despre o brățară (în ciuda formei de ceas) care vine și în variantă simplă, fără acel Swimmer’s Edition și care este un proiect comun realizat de către Misfit împreună cu Speedo.

Versiunea dedicată înotătorilor este, în mod evident, rezistentă la apă, lucru confirmat de certificarea IP68. Poate măsura distanța parcursă cu eroare de cel mult un metru (conform spuselor producătorului), poate calcula numărul de lungimi de bazin și poate cronometra performanțele utilizatorului. Produsul vine sincronizat cu aplicația Speedo Fit, care va permite accesul la mai multe statistici, dar și monitorizarea activităților sportive care nu presupun apa. Iar prețul de 120 dolari este unul chiar de bun simț, aș spune eu. Rămâne de văzut care va fi disponibilitatea geografică a acestui produs. Am ceva semne de întrebare, deși site-ul producătorului promite livrare în România.

misfit

Interesant este că și cei care și-au achiziționat un Misfit Shine 2 obișnuit pot accesa funcțiile dedicate înotului prin intermediul unui update de firmware care costă 10 dolari. Faina idea!

via Misfit

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here