Prisma va ajunge si pe Android la finalul lunii, deocamdata e in stadiul beta

1

prismaandroid

Aplicația Prisma, ce face furori printre utilizatorii de iOS, a ajuns și în Play Store, deocamdată în stadiul de testare beta (care în momentul de față este închis din cauza numărului mare de cereri). Azi dimineață mai multe publicații de pe internet au anunțat că Prisma beta e disponibilă în Play Store și că utilizatorii pot cere să se înroleze în programul de testare. Câțiva au avut chiar acces la ea și imediat a apărut pe Internet apk-ul, înșfăcat și instalat rapid de mii de utilizatori de Android.

Ca urmare producătorul a închis programul de testare, iar cei ce au instalat Prisma folosind pachetul APK descărcat de pe internet și nu din Play Store, nu au mai putut folosi aplicația.

Prisma este o aplicație foto care transformă în desen pozele prin intermediul unor filtre extrem de interesante. Vedeți mai jos câteva capturi de pe aplicația de Android (via TNW).

Screenshot_20160719-114521Screenshot_20160719-114457

Producătorul spune că aplicația oficială Prisma pentru Android va ajunge în Play Store la finalul lunii – cei interesați sunt rugați să mai aibă puțintică răbdare.

via Prisma

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here