HomeFeaturedFocusSharp Aquos 507SH, un nou telefon Android One

Sharp Aquos 507SH, un nou telefon Android One

sharp aquos 507H

Numele pare destul de alambicat, dar nu este un detaliu peste care să nu se poată trece. Mai ales dacă avem în vedere că vorbim despre un terminal Android One, lucru care ar trebui să însemne un preț atractiv, un Android cât mai stock și update-uri de sistem de operare cât mai frecvente. Dacă aceste promisiun se și concretizează în realitate, atunci când vorbim despre Android One, atunci sună și mai bine. Deși nu prea există detalii comerciale legate de acest telefon, iar Sharp pleacă destul de greu din Japonia. Aici este un mare semn de întrebare.

Totuși Aquos 507SH vine cu o certificare IP58 care îi permite să stea scufundat chiar și mai mult de 30 de minute și asta îl face destul de interesant. Ecranul IGZO LCD de 4 inchi și rezoluție HD (720p) este protejat de o sticlă Gorilla Glass 4 2.5D, la fel ca și spatele telefonului. Lucru care îi conferă un aspect destul de fain, cel puțin în poze.

O platoformă Qualcomm Snapdragon 617 asortată cu 2 GB de memorie RAM și o capacitate de stocare de 16 GB (care poate fi crescută prin microSD) par a fi suficiente pentru a rula un Android 6.0 Marshmallow aproape stock. La nivel de camere foto, Aquos 507SH propune două camere de 13 și respectiv 5 megapixeli. Nimic spectaculos! Însă atenția este atrasă de acumulatorul de 3010 mAh cu Quick Charge, chestie oarecum inedită pentru un terminal de tip entry-level.

Deocamdată nu se cunosc detalii de natură comercială despre acest smartphone. Dacă apar și sunt notabile, vă vom ține la curent.

via SlashGear

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep